Referencer

Referencer

til LSportsmassage

Private

Jeg er springgymnast og træner ofte 3 gange om ugen. Så kan det være dejligt med en gang massage for at løsne musklerne. En anden grund til at jeg får massage, er at jeg ofte får hoved-pine. Der kan massagen også hjælpe. (Mai Lundsberg, pæd. studerende).

Jeg sidder dagligt foran skærmen i mindst 6 timer, og det giver spændinger i bl.a. nakkemusklerne, og selv om jeg spiller tennis mindst to gange om ugen, forsvandt disse smerter ikke. Næsten tværtimod. Flere foreslog mig, at jeg skulle prøve at blive masseret af Lotte hos LSportsmassage, og allerede fra første behandling var der en betydelig bedring at spore, så nu går jeg regelmæssigt til behandling hos Lotte, og føler mig hver gang som født på ny. (Bodil Bech).

Virksomheder

Lotte Springborg fra LSportsmassage er så fantastisk med sin videnog kunnen indenfor faget. Hun har hjulpet mig af med et forfærdeligt hold i ryggen ved bare én behandling. Det var en så voldsom forbedring i min tilstand, at jeg ikke behøvede yderligere, for at være overbevist...Lotte har simpelthen magiske fingre, og så længe jeg kan mærke, jeg profilerer så meget af, at gå til fast behandling ved Lotte, har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at stoppe med det. Siden den dag med ”holdet i ryggen” har jeg med faste intervaller fået behandlinger ved Lotte som forebyggende behandling i forbindelse med mit job som sekretær i mange timer foran en computer-i ikke altid lige hensigtsmæssige arbejdsstillinger-og massagen virker. Jeg kommer ca. en gang om måneden, og har stor glæde af den livskvalitet det giver mig. Før i tiden døjede jeg meget med min ryg, men efter jeg er begyndt at komme ved Lotte, er mine rygproblemer betydeligt minimerede. Jeg kan nu gøre ting, som jeg før i tiden kun turde tænke på at gøre. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale dig, at hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Lottes behandling, så er det virkelig noget der er værd at prøve. (Rikke Broberg)

Skriv i min gæstebog - klik her

Foto: Hanne Hansen, Odense 

Jeg har nu gennem 8 år gået til massage hos Lotte Springborg, for at få behandlet og forebygget muskelspændinger i ryg og nakke. Efter en fysisk hård og travl dag som social og sund-hedshjælper er det skønt at blive ”æltet” godt igennem, og det er med rigtig god virkning. Det handler også om velvære, og  om at være god ved sig selv – for mig er det blevet lidt af en livsstil, at passe på mig selv og min krop.  (Louise Prydtz)

Rentokil Initial A/S

Stavneagervej 10

8250 Egå

Støvsugerhjørnet

Tordenskjoldsgade 40

8200 Århus N

CWEK

Lautruphøj 1-3

2750 Ballerup

FARMSHOP

Mejlbyvej 136

8250 Egå

Lokalaviserne Østjylland

Torvegade 1

8450 Hammel

Børnehaven Kernehuset

Smedebakken 16

8530 Hjortshøj

Scan-El

Åboulevarden 43

8000 Århus C

Ovenstående er blot enkelte referencevirksomheder

LSportsmassage v/Lotte Springborg

Løvagervej 54 - 8530 Hjortshøj

www.lsportsmassage.dk - loles@privat.dk - 8222 6253 eller 2061 2453

Copyright © All Rights Reserved: webmaster: Per Springborg - Bakkevej 12 - 5450 Otterup - www.lp-sales.dk - lp-sales@mail.dk